Nyhetsarkiv
05.06.2019 Resultater Haugesund sparebank cup 2-2019, Torvastad
Det ble en fin dag på friidrettsbanen i går med stor aktivitet og fine forhold under Haugesund sparebank cup 2. Takk til alle funksjonærer som stilte opp!! Vedlagt finner dere resultatliste fra stevnet. (Resultater fra jenter rekrutt kommer etterhvert)
Hildegunn Hausken
04.06.2019 PRØV ORIENTERING 11. JUNI!
Tirsdag 11.juni kl. 18.00-18.30 kan du prøve orientering i Bjørgene. Da kan du møte opp ved skolen hvor medlemmer i o-gruppa vil gi instruksjon til både barn og voksne. Etterpå kan du finne poster i Bjørgene. Det blir A-,B- og nybegynnerløype. Sistnevnte er lett og går på stiene. Om du vil løpe/gå, i par/alene, med eller uten tidtaking- bestemmer du selv. Gratis for TILs medlemmer- 30 kr for andre.
Ingolf Johan Steensnæs
03.06.2019 Haugesund sparebank cup, Torvastad 04.06.19
Flott at nærmer 50 utøvere fra Torvastad er påmeldt til morgendagens friidrettsstevne :-) Totalt er rundt 140 utøvere påmeldt . Tidsskjema finner dere vedlagt.
Hildegunn Hausken
26.05.2019 A-laget spiller kamp mot Trott 2, tirsdag 28.mai kl. 20.00
Endelig blir det årets første hjemmekamp for A-laget vårt. Kom på Håland og støtt Vidar og Vegars gutter mot seier. Åpen kiosk.
Ingolf Johan Steensnæs
24.05.2019 Haugesund Sparebank cup 04.juni 2019
Friidrettsgruppen inviterer til friidrettsstevne tirsdag 4.juni for alle 7-19 år. Håper at mange fra Torvastad og spesielt idrettsskolen vil delta og vise frem allsidigheten og aktiviteten i idrettslaget på vårt eget arrangement! Dersom informasjon om friidrettsstevnet ikke er formidlet gjennom de enkelte gruppene kan du allikevel melde ditt barn på til Hildegunn på mail: regnskap@torvastad.no Frist 1.juni! Send inn opplysninger om navn,etternavn og fødselsår og øvelser en ønsker å delta i. Torvastad il betaler startkontingent for medlemmer. Medaljer til alle 7-9 år på stevnedagen. For nærmere informasjon om øvelser etc se vedlegg eller link under.
Hildegunn Hausken
15.05.2019 17. mai på Torvastad
Morgenprosesjonen går fra Ungdomshuset kl 07.00. Vi oppfordrer flest mulig av våre medlemmer å gå under idrettslagets fane. Ha en flott 17.mai.
Ingolf Johan Steensnæs
14.05.2019 Kveldens kamp mot Haugar 2 er avlyst!
Haugar klarer dessverre ikke å stille lag til kveldens kamp og derfor må vi avlyse kampen
Ingolf Johan Steensnæs
13.05.2019 Seriekamp mot Haugar 2, tirsdag 14.mai kl. 20.00
Etter mye motgang i vinter har A-laget fått en fin start på sesongen, med seier mot en av favorittene og uavgjort i neste kamp. Vi vil opp og tilbake i 5.divisjon og da trenger vi drahjelp. Åpen kiosk, kaffi, vafler og drøs. Velkommen på Håland
Ingolf Johan Steensnæs
08.05.2019 Program for TORVALL lørdag 11 mai
Ingolf Johan Steensnæs
06.05.2019 Dugnad
Hei alle sammen Tusen takk for den formidable jobben som ble gjort på dugnaden sist uke. Hele anlegget framstår nå på alle måter fantastisk, kioskene skinner, reint og fint ute og inne. Godt jobba! Det er samlende å møtes til dugnad og jeg håper dere også møter opp på aktivitetene som kommer framover, i alle gruppene. Førstkommende lørdag arrangerer vi TORVALL på anlegget, dette er et arrangement i regi av idrettskolen. Dette er et fantastisk arrangement med veldig mange lag påmeldt, faktisk rekord de siste åra. Ta gjerne turen hvis du liker å se glade barn i aktivitet. Hilsen Ingolf
Ingolf Johan Steensnæs
30.04.2019 Takk for innsatsen, Ole!
Etter 18 år som daglig leder i Torvastad Idrettslag, velger Ole Førland nå å gå over i pensjonistenes rekker. Han har vært en pådriver særlig for bygg og anlegg, og han skal ha en god del av æren for det flotte anlegget vi har i dag. Håper og tror at Ole fortsatt vil være en viktig del av gjengen. Igjen tusen takk for innsatsen og kos deg som pensjonist.
Ingolf Johan Steensnæs
04.04.2019 Tre fra Torvastad på U18-landslaget
Benjamin Utvik, Odd Leon Skjelde og Christoffer Førland er alle tatt ut til bruttosamling på U-18 landslaget i volleyball. Alle tre er fra Torvastad. Vi ønsker de lykke til på samlingene.
Ingolf Johan Steensnæs
02.04.2019 Da var jeg på plass:)
I går var min første dag som daglig leder her i idrettslaget. Det er mye nytt å sette seg inn i, men med god overlapping skal nok det gå bra. Jeg har gledet meg til denne oppgaven og har mange tanker og ideer om hva vi sammen kan få til. Jeg er ansatt i 100%stilling, men kommer til å disponere denne både på dag og ettermiddagstid, alt etter behov. Jeg kan kon kontaktes på Ingolf@torvastad.no
Ingolf Johan Steensnæs
28.03.2019 Mange lag påmeldt i årets fotballserie!
Torvastad har iår medlt på 11 jentelag og 12 guttelag i fotballseriene for barn og ungdom. Det er gledelig at vi har tilbud til alle årsklasser, og en økning i antall barn og ungdom som spiller fotball. Ellers er vi en av de beste klubbene i Rogaland på jentesiden. Det er ikke mange klubber som har omtrent en 50/50 fordeling på jenter og gutter. I Ungdomsavdelingen har vi et J13år i 1.divisjon og et J13år i 2.divisjon. Vårt J14års lag skal spille i 1.divisjon, mens de eldste jentene iår skal spille på vårt juniorlag, som skal delta i damenes 4.divisjon. Vi skal ha et Gutter16års lag i 1.divisjon, mens G14 og G13 skal spille i 2.divisjon.. I Barnefotballen 7-12år har vi 7 jentelag og 9 guttelag. Bildet er av vårt Jenter 14års lag som vant bronse i årets vinterserie.
Ole Førland
26.03.2019 Torvastad må trekke sitt 4.divisjons-lag!
Vårt A-lag herrer har dessverre havna i en forferdelig vanskelig situasjon. Vi har kun 10 spillere igjen i stallen, og må derfor trekke vårt lag i 4.divisjon. Dette må vi sterkt beklage både til motstandere, våre spillere og våre medlemmer. Det er blitt gjort en iherdig innsats fra støtteapparatet rundt A-laget for å få nye spillere inn, men dette har ikke lykkes. Når da 6-7 spillere fra fjorårets stall ikke lenger er med, måtte vi derfor trekke laget. Heldigvis vil Vidar og Vegard fortsette som trenere, og bruke denne sesongen på å bygge opp et nytt A-lag med de 10 gjenværende spillerne, pluss å hente opp spillere fra vår ungdomsavdeling. Da vi ikke har juniorlag, må vi helt ned til de gode 15,16 åringene. Vi må derfor nå ned i 6.divisjon dette året for å finne Torvastadlaget som skal kjempe om seriepoeng.
Ole Førland
18.03.2019 Torvastad I.L. Klubbdommere 2018
Syv av våre klubbdommere var tilstede under tildeling av klubbdommer statuett/pokal for sesongen 2018. Uten innsatsen fra klubbdommerne hadde vi ikke klart å avvikle alle kampene i klubben. På bildet fra venstre: Lars Dingemans, Tilde S. Håstø, Marion E. Holmvik, Sofie Gramshaug Dahl. Siri H. Hjorth, Eirik M. Særsten og Endre Thorsen. Mats Hole og Robert Bæckstrøm var ikke til stede under under markeringen. Takk for innsatsen alle og spesielt Siri Hjort som mottok dommerstatuett for 3 år som klubbdommer i Torvastad IL. Lykke til med sesongen som står for døren.
Ole Førland
12.03.2019 TIL-kruset til Onar Thorsen
På årsmøtet mandag 11.mars fikk Onar Thorsen TIL-kruset for sin innsats igjennom mange som trener, leder i fotball, og ikke minst som styreleder i Idrettsskolen. Hildegunn Hausken fikk TIL-jentå og Einar Vikingstad fikk TIL-gutten, dette er idrettslagets nest høyeste utmerkelser.
Ole Førland
12.03.2019 Laila Merete Økland ny styreleder i Torvastad idrettslag
På årsmøtet mandag 11.mars valgte Torvastad IL Laila Merete Økland til ny styreleder. Helge Pedersen blir ny nestleder, etter at han har fungert som styreleder i 2018. Årsrapporten viste til stor og økende aktivitet i idrettslaget. Høydepunktene i 2018 var A-lagets fantastiske fotballsesong med opprykk til 4.divisjon, og de mange gode toppresultatene fra våre volleyballspillere. Torvastad Gutter 15år ble norgesmester i volleyball i 2018! Idrettslaget la fram et godt regnskap med et overskudd på kr 152.430,-. Lånet på kr 5 millioner, som ble tatt opp i forbindelse med klubbhuset i 2016/2017, er allerede redusert til kr 1,5 millioner, og i løpet av 2019 vil idrettslaget igjen være gjeldfri.
Ole Førland
08.03.2019 Tilskuddsordninger og støtte til lavinntekstfamiler
Torvastad idrettslag ønsker at alle barn og ungdommer skal ha mulighet å delta i våre aktiviteter. Derfor ønsker vi ikke at kostnadene for å være med i idrettslaget skal skape problemer for de med lav inntekt i familien. Allikevel må idrettslaget ha inntekter til drift, og vi har ingen mulighet å søke om å få refundert kontingenter som ikke blir betalt inn. Heldigvis har Karmøy kommune en refusjonsordning som man kan søke om refusjon. Familien sender faktura med kontingent, treningsavgift og/eller lisens isammen med søknad til Karmøy kommune om refusjon. Blir dette godkjent betaler kommunen regningene. Se mer informasjon om denne ordningen på hjemmsiden vår under KLUBBHÅNDBOK/KLUBBDRIFT OG RUTINER
Ole Førland
05.03.2019 Resultater løpskarusellen - mars :-)
Da var sesongens siste løpskarusell vel overstått. Kjekt at hele 91 stk møtte opp i dag. Litt surt vær, men det så ikke ut til å være noe hinder. Vi håper alle fikk sine velfortjente premier for trofast oppmøte gjennom de 5 løpene vi fikk avviklet denne sesongen. Vi håper alle fortsetter den gode treningen fremover og at vi ser dere igjen til ny sesong og nytt løp i oktober! Igjen en takk til Kiwi Avaldsnes for støtte med frukt mm på våre arrangementer. Vedlagt finner dere resultatliste.
Hildegunn Hausken Friidrett
05.03.2019 Ingolf Steensnæs ny daglig leder i Torvastad
Vi har hatt en god prosess med mange dyktige søkere til Daglig leder stilling etter at Ole Førland går av med pensjon fra 1. mai. Valget falt på en ekta Torvastad bu Ingolf Steensnæs. Ingolf har vært aktiv i Torvastad IL i alle sine barne- og ungdomsår. I voksen alder har han spilt 336 A- kamper, og vært styreleder i klubben i mange år. Han har en enorm erfaring som leder og bedriftseier, har vært styreleder i FK Haugesund og hatt en viktig roller i der i mange år. Ingolf er enormt motivert for å gå inn i oppgavene i klubben. Han starter i stilling 01.04., og har derfor en overgang i sammen med Ole i april. Vi ønsker Ingolf Velkommen til klubben og vi gleder oss til samarbeidet. Hilsen Hovedstyret i Torvastad IL
Ole Førland
26.02.2019 TORVALL 2019
Idrettsskolen i Torvastad idrettslag inviterer til årets TORVALL lørdag 11.mai på Torvastad idrettssenter. Velkommen til dette flotte idrettsarrangementet for barn i alderen 3-10år. Se vedlagte invitasjon for mer informasjon og påmelding
Ole Førland
05.02.2019 Vi må dessverre avlyse løpskarusellen i Bjørgene i kveld.
Det er uforsvarlig å arrangere løp slik forholdene er i Bjørgene nå, og vi må derfor avlyse kveldens løp.. Vi kommer sterkt tilbake i mars. Vel møtt da. Vi beklager, men kan ikke gjøre noe med værforholdene.
Hildegunn Hausken
30.01.2019 Innkalling til årsmøte!
Torvastad idrettslag innkaller til årsmøte mandag 11.mars kl 19.00! Saker som ønskes behandlet på årsmøtet, må leveres til styret innen 24.februar.
Ole Førland
17.01.2019 Høydepunktet i 2018 for TIL innebandy juniorer var innmarsjen på eliteseriekamp!
Våren 2018 blev vi invitert ned til Sandnes for at spille pausekamp i en eliteseriekamp. Dette var noe nytt og spennende for juniorlaget vårt.
Nils Pros-Verme Innebandy
16.01.2019 Vi ønsker alle barn født i 2015 velkommen til idrettslaget!
Tirsdag 22.januar kl 17.00 ønsker vi barn født 2015 ilag med foreldre/foresatte velkommen til oppstart av allidrettstrening i Torvastad Arena. Allidrettstreningen for de yngst barna har fokus på lekbaserte aktiviteter og å ha det gøy! Vi håper alle som fyller 4år i løpet av 2019 vil være med på dette!
Ole Førland
08.01.2019 Resultater løpskarusellen januar 2019
Godt nytt år og vel overstått løp til alle 110 som deltok! En fin start på året med god fysisk aktivitet og mye frisk luft i dag :-) Vedlagt følger resultater fra dagens løp. Vi håper å se alle sammen igjen til nytt løp tirsdag 5.februar!
Hildegunn Hausken
24.12.2018 Storøy Vindpark AS ny hovedsponsor og samarbeidspartner
I dag på julaften kan vi presentere Storøy Vindpark AS som ny hovedsamarbeidspartner til Torvastad IL. Storøy Vindpark AS har inngått en 2års avtale, og dette var en flott julepresang til idrettslaget.
Ole Førland
17.12.2018 Håkon Fosen Jacobsen, årets A-lags spiller
På årssamlingen til Fotballavdelingen fikk 19år gamle Håkon Fosen Jacobsen utmerkelsen ÅRETS SPILLER på A-laget. Håkon har hatt en fantastisk sesong på vårt A-lag, og har vært en meget viktig og sentral spiller. Det blir spennende å følge Håkon i 4.divisjon neste år, og fortsetter den gode utviklingen hans som spiller på vår midtbane, så blir det vel vanskelig å ta fra han gullskoen i 2019!
Ole Førland
11.12.2018 Ny hovedsponsor
Vi er glade for å kunne presentere Storesund Marine Service AS, som en av våre nye hovedsamarbeidspartnere. Torvastad idrettslag er takknemlig for at bygdas bedrifter støtter oss, og ser viktigheten i et godt oppvekstmiljø på Torvastad. Storesund Marine Service AS har skrevet en 2års avtale med idrettslaget.
Ole Førland
11.12.2018 Velkommen til Trafikalt grunnkurs!
HAUGE TRAFIKKSKOLE arrangerer Trafikalt grunnkurs på klubbhuset til Torvastad idrettslag med oppstart mandag 7.januar 2019 kl 16.00
Ole Førland
10.12.2018 Velkommen til grautfesten!
Mandag 17.desember kl 19.30 arrangerer vi vår tradisjonelle grautfest på idrettshuset! Velkommen til alle medlemmer til en rolig og avslappende kveld med god graut, sang, underholdning og sikkert også en Quiz.
Ole Førland
04.12.2018 Resultater løpskarusellen desember :-)
Da var desemberløpet også vel gjennomført. Hele 113 deltakere stod på startstreken i dag og fullførte i flott stil! Etter løpet ble det tradisjonen tro velfortjent gløgg og pepperkaker til alle. Resultater finner dere i vedlegg. Vi ønsker alle en riktig god jul, og håper å se dere igjen på nyåret - tirsdag 8.januar.
Hildegunn Hausken
26.11.2018 Årssamlinger 2018
Velkommen til årssamlinger 2018 i uke 50. Fotballavdelingen og Idrettsskolen avholder årssamling mandag 10.desember kl 18.30, mens Orienteringsavdelingen har sin årssamling torsdag13.desember kl 18.00. Ønsker dere noe saker til behandling på årssamlingene, så må de leveres til styret senest en uke før dato for årssamling.
Ole Førland
22.11.2018 MACRON med knalltilbud til våre medlemmer!
Søndag 25.november kl 14.00 er MACRON tilstede i vestibylen i Torvastad Arena under Ungdomsavdelingens avslutningssamling inni hallen. Her kan alle møte opp i vestibylen å sikre seg gode kjøp på idrettsutstyr, kan dette være ideer til julepresanger? vedlagt 3 filer med tilbud fra MACRON
Ole Førland
22.11.2018 KM-finale på fredag!
A-laget vårt spiller avgjørende kamp om kretsmesterskapet fredag kl 19.30 på Håland. Motstander blir Austrått, som vant sluttspillet i sørfylket. Torvastad vant over VARD 2 i semifinalen. Fredag skal KM avgjøres, eventuelt med ekstraomganger og straffer. Men vi håper jo at guttane våre sikrer kretsmesterskapet i ordinær tid. Velkommen til en spennende kveld på Torvastad idrettssenter!
Ole Førland
19.11.2018 Torvastad Goalen 2018
Torvastad Goalen er en av inntektskildene til vårt A-lag. Her kan medlemmer og støttespillere sette seg opp før sesongstart, og støtte A-laget med 10 kroner pr mål som blir scora i serien. Det er også en gjettekonkurranse, tipping av antall scoret i serien. Dette året var det satt et tak på 500 kroner, og vårt A-lag nådde 50 mål, etter halvspilt serie. Totalt scora A-laget 90 mål, og iår som i 2017 var det Oddvar Bendiksen som kom nærmest i tippekonkurransen, han tippa 89 mål, og vant en god arbeidslampe. Blant de 37 stk som var med i årets TIL-GOAL ble det på Oldermannslaugets julemøte trukket ut en del gevinster. John Kåre Rykkje og Terje Gloppen vant TIL skjerf og lua, mens Kjell Arnø vant hovedpremien, et verktøyskrin.
Ole Førland
09.11.2018 Vellykket basardag!
Årets basar søndag 4.november ble igjen en suksess for idrettslaget. Flotte gevinster på basarbordet, på åresalget og gode kaker i kaffeen, gjør at Torvastabuen stiller opp og støtter idrettslaget.. Tusen takk til alle! En stor takk til alle tillitsvalgte i alle avdelinger, som gjør en felles innsats for idrettslaget i forbindelse med basaren. Basarkomiteen med Astrid, Linda, Lene, Margareth og Tor Magne har igjen gjort en fantastisk innsats, TUSEN TAKK til dere! Alle gevinsterer blitt fordelt, og på hovedlotteriet ble det følgende som vant:
Ole Førland
06.11.2018 Resultater fra kveldens løp i Bjørgene
Det var kjempeflotte forhold for en løpetur i Bjørgene i kveld. Hele 128 stk stilte på startstreken :-) Det er alltid kjekt å se kjente og trofaste løpere på startstreken, men i dag var det også veldig kjekt å se mange nye fjes i løypene! Vi håper å se alle igjen til neste løp i desember - da blir det pepperkaker og gløgg etter målgang :-) Neste løp er tirsdag 4.desember. Velkommen! Resultater fra kveldens løp finner dere i vedlegg.
Hildegunn Hausken
01.11.2018 Torvastad idrettslag forlenger avtalen med MACRON!
Etter 4års godt samarbeid, har MACRON og Torvastad nå forhandlet seg fram til en ny avtale. Torvastad idrettslag har fått en ny forbedret avtale for idrettslaget og for medlemmene våre. Den nye avtalen strekker seg over 6 nye år, til sammen minst 10 år. MACRON skal nå jevnlig komme med pakketilbud til medlemmene fra vår kolleksjon, og vil også være mer aktive med salgsdager på Torvastad idrettssenter. Torvastad er glade for at MACRON satser så mye på vårt idrettslag, og vi gleder oss til videre samarbeid Bildet : Leder klubbsalg hos MACRON Hans-Christian Gustafsson og daglig leder Ole Førland i Torvastad idrettslag
Ole Førland
01.11.2018 OldBoys-laget er blitt kretsmester i Rogaland!
Vi gratulerer vårt OldBoys lag med kretsmesterskap for andre år på rad. I år har ikke laget tapt en eneste kamp. I serien ble det 12 kamper vunnet og 83 scora mål! Kretsmestere er bak fra venste: Tom Østensvik, Jan Håstø, Andreas Steinsnes, Bjør Ø. Aase, knestående fra venstre Torbjørn Valen, Rogel Løvlie, Darren James Smyth, Øystein Mathiassen. Kretsmestere er også Ronny Kalstø, Stian Hansen, Thomas Djønne
Ole Førland
30.10.2018 Velkommen til årets basar på Torvastad Arena
Søndag 4.november kl 14.30-19.30 arrangerer Torvastad idrettslag årets store basar på Torvastad Arena. I tillegg til hovedgevinstene har vi et stort gevinstbord med bl. annet: Stor proviantkasse, dekka bord, dukke m/klær, idrettsutstyr, verktøy, fruktkorger, snopekorger og mye, mye mer Og selvsagt vårt populære ÅRESALG Selvfølgelig har vi salg av kaffi, brus, pølser og deilige kaker. Tid til en god drøs! MØT OPP OG STØTT TORVASTAD IL PÅ ÅRETS STORE BASARDAG
Ole Førland
05.10.2018 Opprykk !
A-laget vårt sikret torsdag kveld opprykket til 4.divisjon etter seier 5-1 over Avaldsnes. Vi har nå 19 kamper spilt og vi har vunnet alle 19 kampene. Det gjenstår 2 seriekamper, borte mot Haugar, og hjemma mot Kolnes den 25.oktober. Vi gratulerer guttane våre, trenerane Tor Arne og Vidar og støtteapparatet Terje og Astrid, med en fantastisk sesong! Vi gleder oss til avslutningen av sesongen med de 2 siste seriekampene, og deretter kamper om kretsmesterskapet.
Ole Førland
02.10.2018 Resultater løpskarusellen oktober
Da var vi i gang med årets løpskarusell. Takk til alle dere 96 som stilte til start, funksjonærene og Kiwi Avaldsnes som sponser oss med produkter etter målgang. Vedlagt finner dere resultater. For bilder fra kveldens løp se facebook siden: Bjørgene løpskarusell.
Hildegunn Hausken
14.09.2018 Sparebankstiftelsen SR-BANK med flott gave!
Sparebankstiftelsen SR-BANK har tildelt Torvastad idrettslag kr 30 000,- til innkjøp av et sett nye 5er mål og komplett 3er-bane med mål. For idrettslaget har inkjøp av dette utstyret hatt en kostnad på ca kr 65 000,- , så tilskuddet er kjærkomment! TUSEN TAKK TIL SPAREBANKSTIFTELSEN SR-BANK!
Ole Førland
04.09.2018 Velkommen til Bjørgenedagen 2018
BJØRGENE-DAGEN Søndag 9.sept. Friluftsdag for hele familien kl. 12.00 Friluftsgudstjeneste på Torvastad Idrettssenter v/sogneprest Anne Netland (ved dårlig vær: Torvastad skole) kl. 13.00 Trimtur i Bjørgene (lysløypa) m/konkurranser Startkontingnt kr. 30,- Familie kr. 100,- Utdeling av vareprøver. Premier på startnummer. Siste starttidspunkt kl. 13.30 Kafe ved Idrettshuset. Lapskaus, pølser, kaffe, kaker, vafler Premiering STØTT OPP OM DETTE BYGDA-ARRANGEMENTET! Vedlagt invitasjon
Ole Førland
30.08.2018 Stafett for livet - Torvastad il
Da nærmer det seg dagen for "Stafett for livet" :-) Lagoppstillingen er stort sett klar, men har noen hull enda som må fylles! Kontakperson fra i dag blir Cathrine Beckstrøm som kan nås på tlf. 90941451. Vi oppfordrer alle på laget til å stille i Torvastad il klær. Vi vil ha felles base i friidrettsgarderoben ved løpebanen og ellers er det mulighet for laget å slappe litt mer av i lagsrommet på idrettshuset som har inngang i sørøst på klubbhuset. Foruten stafetten er det veldig mye program gjennom dagen og natten. Håper ellers at også mange som ikke har meldt seg på stafetten stiller opp for en god sak! Lagoppstilling og program vedlagt :-)
Hildegunn Hausken
21.08.2018 Dugnad på Håland
Nå er vi i full gang med høstsesongen på Torvastad idrettssenter. I tillegg til daglig stor aktivitet, arrangerer det følgende: 1.og2. sept STAFETT FOR LIVET, søndag 9.september BJØRGENEDAGEN, lørdag/søndag 15/16 september KARMØYCUP fotball for 14 og 14 åringer. Derfor trenger vi dugnadshjelp for å fikse opp idrettssenteret. Torsdag 23.august kl 17.00-20.00 pluss lørdag kl 09.00-13.00 håper vi at mange tar turen opp på Håland for å hjelpe til!
Ole Førland
21.08.2018 Karmøycup 2018 avlyst
Vi har også nå for liten påmelding, men satser friskt til neste år. Lørdag og søndag 25.og 26.mai 2019 arrangerer vi Karmøycup for 13 og 14 åringer. Håper vi møtes da!
Ole Førland
17.08.2018 Oppstart friidrettstrening, mandag 20.08.18
Liker du å løpe, kaste eller hoppe da kan friidrett være noe for deg. Vi er en gruppe på ca 10-15 barn og ungdommer som møtes til trening mandager. Målet er at barna skal få et allsidig tilbud innen friidrett. Etter hvert som utøverne finner sin eller sine øvelser innen friidrett, vil vi gi ekstra oppfølging til dette. Sesongen er delt i to. Vinterhalvåret trener vi inne i Torvastad Arena. Resten av året trener vi på Torvastad Idrettssenter og i Bjørgene. Friidrettsgruppen arrangerer stevner selv, og vi reiser rundt i distriktet på lokale stevner både inne og ute. Vi er opptatt av det sosiale og vi fokuserer på trivsel og sportslig utvikling. Vi har plass til alle fra de begynner i 3.klasse og oppover. For de yngste under 10 år er dette et tilbud i tillegg til idrettsskolen i Torvastad il. Vil du være med, møt opp mandager kl 18.00-19.30. Vi møtes ved Torvastad Arena. Frem til høst-været slår til er vi ute, men vi har mulighet til å gå inn dersom det skulle bli skikkelig surt. Så i tilfelle ta med innesko/klær. Ønsker du selv eller kjenner du noen som vil være med, ikke vær redd for å ta kontakt! Vel møtt:-)
Hildegunn Hausken Friidrett
17.08.2018 TINE fotballskole med rekordoppslutning
Mandag, tirsdag og onsdag i denne uken arrangerte Fotballavdelingen TINE fotballskole med ca 100 deltagere. Jenter og gutter i alderen 8-14år var samla på Håland, til trening, turneringer og konkurranser. Hver dag ble det servert en varmrett i halvtolvtiå, mens det var frukt, vafler, etc på ettermiddagen. Takk til alle som var med å hjalp til, slik at disse dagene ble så vellykket!
Ole Førland
17.08.2018 A-laget starter opp med hjemmekamp mot Avaldsnes
Fredag kl 18.00 blir det oppstart av høstsesongen for vårt A-lag. Vi møter Avaldsnes på hjemmebane, og dette kommer til å bli et spennende nabooppgjør. Velkommen til Håland fredag kveld!
Ole Førland
14.08.2018 TINE fotballskole
Flotte dager på Torvastad idrettssenter med 100 spillere som deltar på TINE fotballskole mandag, tirsdag og onsdag. Jenter og gutter i alderen 8-13 år koser seg i finaveret med fotball og maase kjekke opplevelser. Midt på dagen er det mat med varmretter, og på ettermiddagen serves frukt og drikke. Mange voksne foreldre med jan og Ronny i spissen, A-lags spillere og noen ungdommer er trenere og hjelpere ute på banene, og selvsagt stiller Astrid og Elisabeth med hjelpere med god mat til alle.
Ole Førland
15.06.2018 Informasjonsmøte om Storøy vindkraftverk - for naboer.
Til de som bor i Hauskevågen, Vikjo, Osnes og Litlasund. Det blir informasjonsmøte, om Storøy vindkraftverk, på Idrettshuset onsdag 20.juni kl 18.00. For nærmere info- se linken under
Hildegunn Hausken
08.06.2018 Velkommen til TINE fotballskole 2018
Fotballavdelingen har i år gleden av å tilby Tine fotballskole for jenter og gutter fra 8-13år. Fotballskolen tilbyr trening med 2 økter hver dag og 1 times pause med varm lunsj og drikke til maten Egen keepertrening på noen av øktene Alle som deltar får en flott utstyrspakke med bag og t-skjorte Vi satser på gode fotballøkter med dyktige instruktører, god mat og gratis TINE produkter. Mandag 13.august kl 9.00-14.30 Tirsdag 14.august kl 10.00-14.30 Onsdag 15.august kl 10.00-14.30 HVEM: Alle jenter og gutter mellom 8 og 13 år PRIS: kr 700 pr spiller, søskenrabatt kr 200 (dvs kr 1200 for et søskenpar) NÅR: 13.-15. august 2018 Påmelding snarest og innen 3.juli til Thor Arve Mail: thajacob@online.no Mob: 91875033 Vennligst skriv fornavn, etternavn og fødselsår på den/de det gjelder. Skriv også event. opplysninger, (f.eks. glutenallergi o.l.) som vi bør vite om. Påmeldingsavgiften betales ved påmelding til Fotballavdelingens konto 3361.15.64762. Med sportslig hilsen Torvastad IL, fotballavdelingen
Ole Førland
07.06.2018 Oppsummerig og resultater fra friidrettsstevne.
Det ble en fin kveld på friidrettsbanen på Torvastad. Kjekt med mange deltakere og gode tilbakemeldinger. Mer oppsummering og resultater finner dere i linken under.
Hildegunn Hausken
07.06.2018 Prøv orientering 12.juni
Tirsdag 12.juni kl. 18.00-18.30 kan du prøve orientering i Bjørgene. Da kan du møte opp ved skolen hvor medlemmer i o-gruppa vil gi instruksjon til både barn og voksne. Etterpå kan du finne poster i Bjørgene. Det blir A-,B- og nybegynnerløype. Sistnevnte er lett og går på stiene. Om du vil løpe/gå, i par/alene, med eller uten tidtaking- bestemmer du selv. Gratis for TILs medlemmer- 30 kr for andre.
Ole Førland
07.06.2018 TINE fotballskole 2018
Velkommen til TINE fotballskole på Torvastad idrettssenter 13, 14 og 15 august.
Ole Førland Fotball
04.06.2018 Tidsskjema for friidrettsstevnet på Torvastad tirsdag 5.juni
Da ser det ut til at det blir fine forhold for friidrett i morgen på Torvastad. Rundt 120 deltakere er påmeldt til stevnet :-) Velkommen som aktiv utøver, eller som heiagjeng :-) Vedlagt finner dere tidsskjema.
Hildegunn Hausken
30.05.2018 Haugesund Sparebank cup 05.juni 2018
Friidrettsgruppen inviterer til friidrettsstevne tirsdag 5.juni for alle 7-19 år. Håper at mange fra Torvastad og spesielt idrettsskolen vil delta og vise frem aktiviteten i idrettslaget på vårt eget arrangement! Dersom informasjon om friidrettsstevnet ikke er formidlet gjennom de enkelte gruppene kan du allikevel melde ditt barn på til Hildegunn på mail: regnskap@torvastad.no Frist 2.juni! Send inn opplysninger om navn,etternavn og fødselsår og øvelser en ønsker å delta i. Torvastad il betaler startkontingent for medlemmer. Medaljer til alle 7-9 år på stevnedagen. For nærmere informasjon om øvelser etc se vedlegg.
Hildegunn Hausken
22.05.2018 Karmøy cup 2018 er utsatt til høsten
Torvastad idrettslag har valgt å utsette Karmøy cup 2018 til høsten. Vi beklager dette til alle lag som har meldt seg på til cup nå i vår
Ole Førland
11.05.2018 FKH/GEMINOR fotballskole fredag 18.mai
Velkommen til en fantastisk fotballdag på Håland ilag med spillere og trener på FK Haugesund. Påmelding innen 14.mai. Se vedlagte invitasjon for mer info
Ole Førland
10.05.2018 Program for TORVALL på lørdag
Velkommen til TORVALL på Torvastad idrettssenter lørdag 12.mai fra kl 09.00 til vedlagt program for dagen.
Ole Førland
24.04.2018 Skudenes & Aakra sparebank er med på laget i 3 nye år!
Idag har vi signert ny avtale med Skudenes & Aakra sparebank. Vi har fått en 3-års avtale, som er den største sponsoravtalen vi noensinne har undertegnet.
Ole Førland
10.04.2018 Gutter 15 Norgesmester i Volleyball!
Vi er veldig stolte, og vil gratulerer spillere og støtteapparat med GULL i NM. Fantastisk bra! Bakerst fra venstre: Odd Leon Skjelde, Mikal Stange Økland, Christoffer Førland, Benjamin Utvik, Lasse Bårdsen Og Svein Ove Utvik. Fremme fra venstre: Henrik Storesund, Jonah Utvik, Lars Dingemans og Ole Torvestad Eliassen.
Ole Førland
26.03.2018 Velkommen til TORVALL lørdag 12.mai
Vi ønsker alle velkommen til TORVALL 2018, dette fantastiske barnearrangementet på Torvastad idrettssenter. Sett av lørdag 12.mai og delta med ditt lag! Vedlagt invitasjon og påmeldingsskjema
Ole Førland
08.03.2018 Skadeforsikring Fotball
Som medlem i Fotballavdelingen så er alle over 12 år forsikra gjennom NFF sin avtale. (Idrettsforbundet har forsikringsavtle for alle våre utøvere 12år og yngre.) Ved eventuell skade må alle gjøre følgende:
Ole Førland
06.03.2018 Resultater løpskarusellen mars 2018
Det ble en flott avslutning på sesongens løpskarusell. Hele 104 deltakere fullførte kveldens løp i fin stil under flotte løpsforhold. Nytt av året var at alle voksne som fullførte 5 løp (barn 3 løp) fikk Rosendal glass, noe vi håper blir et samleobjekt de kommende sesongene. Også denne kvelden stilte Kiwi Avaldsnes med saft, kjekt og frukt til deltakerne :-) Tusen takk! Vi håper å se alle til ny sesong 2. oktober!
Hildegunn Hausken Friidrett
26.02.2018 Isabane på Torvastad idrettssenter
Ja, nå blir det isbane på basketballbanen. Roger og Vidar har fått hjelp av tankbil, og nå fylles basketballbanen med vann. Så imorgen, tirsdag, gjør vi regning med gode isbaneforhold på Håland. Godt jobba av Roger og Vidar! NB! all ferdsel på isen skjer på eget ansvar!
Ole Førland
16.02.2018 Gratulera Helge!
Idag gratulerer vi vårt hovedstyremedlem og vår trubadur, Helge Pedersen, med 50års dagen. Idrettslaget er glade for at du stiller opp for barn og unge på Torvastad. Ha en flotte fødelsdag, Helge!
Ole Førland
07.02.2018 PR er ikke vår starke side
En ser dem ikke uten å vite hvor en skal lete. Men de finnes der to ganger i uken innenfor veggene i TA. Det er en gjeng som setter pris på innebandy tilbudet i TIL .
Nils Pros-Verme Innebandy
06.02.2018 Resultater løpskarusell februar - løp 5 av 6
I flott vinervær stilte hele 82 deltakere til start. Vi er fornøyde med oppmøte i disse influensatider. Vi håper å se alle, og kanskje noen flere til sesongen siste løp , tirsdag 6.mars. Vi vil takke Kiwi Avaldsens for at de stiller med saft, kjeks og bananer til alle deltakerne etter løpet :-) Resultater vedlagt.
Hildegunn Hausken
26.01.2018 INKALLING TIL ÅRSMØTE
Torvastad idrettslag innkaller til årsmøte mandag 5.mars kl 18.30. Saker som ønskes behandlet må leveres til styret innen onsdag 21.februar. Alle medlemmer er velkommen på årsmøte
Ole Førland
17.01.2018 Løpegruppe - Løpetrenerkurs :-)
Norges friidrettsforbund v/tidligere Torvastadbu Veslemøy Hausken Sjøqvist inviterer til løpetrenerkurs i Sandnes førstkommende lørdag, 20.01.2018. Kunne noen av dere som er ute og løper på Torvastad være interesserte i dette? Etter kurset vil du bl.a. få god innsikt i treningslære rundt utholdenhetstrening og kondisjonstrening for løping, innsikt i måter å organisere trening i grupper, lære om de vanligste løpeskader og forebygging av disse. For mer informasjon og påmelding se linken under. Ellers dersom du er interessert ta kontakt med Hildegunn Hausken i Torvastad il på mail regnskap@torvastad.no for mer informasjon og eventuell refusjon av kostnader.
Hildegunn Hausken
10.01.2018 Torvastad IL ønsker barn født i 2014 velkommen til allidrett!
Alle som blir 4 år i løpet av 2018 er velkommen til oppstart av allidrett i Torvastad Arena torsdag 25.januar kl 17.00. Vi ønsker også at alle foreldre møter opp denne torsdagen. Velkommen!
Ole Førland
08.01.2018 STAFETT FOR LIVET KARMØY
Vi gleder oss til STAFETT FOR LIVET kommer til Karmøy og Torvastad idrettssenter! Sett av lørdag og søndag 1.og2.september og bli med på dette 24timers arrangementet. Dette er et arrangement i samarbeid mellom Kreftforeningen, Karmøy kommune og frivilligheten på Haugalandet. Vi ønsker nå velkommen til Informasjonsmøte torsdag 18.januar kl 18.00 på klubbhuset til Torvastad IL.
Ole Førland
02.01.2018 Resultater løpskarusell januar
For en fantastisk start på det nye året :-) Hele 120 stk fullførte løpet i kveld! Det var flotte løpsforhold i Bjørgene i kveld. Vi håper å se alle sammen igjen til nytt løp tirsdag 6.februar. Resultater vedlagt.
Hildegunn Hausken
01.01.2018 Løpskarusellen i Bjørgene, løp nr 4 2017/2018
Godt nytt år alle sammen! Vi håper å se mange i Bjørgene i morgen klar for en trim/treningsrunde som en fin start på det nye året :-) For nærmere informasjon se vedlegg.
Hildegunn Hausken
22.12.2017 God Jul!
Ole Førland
12.12.2017 Grautfest på torsdag
Velkommen til vår tradisjonelle grautfest torsdag 14.des kl 19.30. Sang, quiz og selvsagt kjempegoe graut. Alle medlemmer ønskes velkommen
Ole Førland
05.12.2017 Resultater løpskarusellen desember
Ikke akkurat vintervær i dag, men det ble allikevel julestemning og kos etter målgang med gløgg og pepperkaker for de 76 løperne som stilte til start :-) Nytt av "året" var trekning på startnummeret av bl.a. fenalår fra fra Kiwi Torvastad, og løpejakker fra Macron. Gratulerer til de heldige vinnerne :-) Resultater vedlagt. God jul og godt nytt år ønskes alle! Håper å se alle igjen allerede tirsdag 2. januar !!
Hildegunn Hausken
04.12.2017 Tor Arne Andreassen - ny A-lags trener
Tor Arne får hjelp av Vidar Bendiksen, og begge skal også være spillere. Vi er veldig glade for å ha fått på plass trenere til A-laget for 2018. Det jobbes også videre med flere trenere rundt A-laget og Juniorlaget.
Ole Førland
01.12.2017 Løpskarusell i Bjørgene med julestemning
Friidrettsgruppen inviterer til det 3. løpet i løpskarusellen vår i Bjørgene tirsdag 5.desember. Da blir det tradisjonen tro gløgg og pepperkaker etter løpet. I tillegg blir det i år trekning på startnummer, der vi bl.a kan friste med et fenalår. Tusen takk til vår sponsor Kiwi på Torvastad for det :-) Håper å se mange på startstreken tirsdag! For mer informasjon se vedlegg.
Hildegunn Hausken
24.11.2017 Betaling av medlemskontingent 2017!
Det er i dag, på mail, sendt ut faktura/purring på medlemskontingenten for 2017. Det er flere som også tidligere har fått purringer på denne, men vi ser dessverre at medlemskontingenten fortsatt står ubetalt. Dere som er usikre på, eller vet dere ikke har betalt, ber vi sjekke mailen, event. søppelposten, slik at vi slipper å ta ringerunden. Ta event. kontakt på til@torvastad.no for å få avklart usikkerhet.
Hildegunn Hausken
23.11.2017 Velkommen til årssamlinger
Fotballavdelingen og Idrettsskolen inviterer til årssamling mandag 11.desember kl 18.30. Orienteringsavdelingens årssamling blir tirsdag 12.desember kl. 20.00 Ønsker noen å ta opp saker til behandling på disse årssamlingene, må de leveres inn på email til@torvastad.no innen søndag 3.desember. Alle medlemmer ønskes velkommen!
Ole Førland
07.11.2017 Resultater løpskarusell i Bjørgene - november 2017
Hele 129 deltakere tok turen til løpskarusellen i kveld. Litt vindfullt, men oppholdsvær så alt i alt ble det et noenlunde greit løpsvær. Vi takker alle for oppmøte og gleder oss til å se dere igjen i desember til gløgg og pepperkaker :-)
Hildegunn Hausken Friidrett
03.11.2017 Løpskarusell nr 2 i Bjørgene 07.nov. 2017
Da ønsker friidrettsgruppen igjen velkommen til nytt løp i Bjørgene :-) Hele 112 deltok i oktober med dårlig værmelding. Spennede å se hvor mange vi blir førstkommende tirsdag :-) Alle er velkommen :-) Se nærmere imformasjon i vedlegg.
Hildegunn Hausken Friidrett
31.10.2017 Bjørn Øyvind Aase har spilt over 1000 fotballkamper for Torvastad idrettslag!
Under en markering før 6.divisjonskampen mellom Vard 3 og Torvastad 2 mandag 30. oktober, ble Bjørn Øyvind Aase hedret for å ha spilt 1000 kamper for Torvastad idrettslag. Bjørn Øyvind har spilt 317 kamper i Ungdomsavdelingen, 471 A-lags kamper og altså over 200 kamper på 2er-laget og OldBoys.
Ole Førland Fotball
23.10.2017 Velkommen til årets stor basar i Torvastad Arena!
Søndag 29.oktober arrangerer Torvastad idrettslag årets store basar fra kl 14.30 - 19.30. Vi har som vanlig flotte gevinster på basarboder og på åresalg. I kaffeen finer dere kaffi, brus, kaker og pølser. Velkommen til Torvastad Arena på søndag!
Ole Førland
03.10.2017 Resultater løpskarusellen oktober 2017/2018
Supert; da er vi i gang igjen :-) Hele 112 spreke deltakere tok utfordringen og stilte til start i sesongens første løp!
Hildegunn Hausken Friidrett
26.09.2017 Oppdatert informasjon om Fotballdag med FKH og Geminor
Torvastad idrettslag ilag med FK Haugesund og Geminor arrangerer fotballdag på Torvastad idrettssenter mandag 9.oktober. Påmelding inne 2.oktober til til@torvastad.no , kostnad kr 200 (ikke kr 250 som det står i TILposten) Program for dagen:
Ole Førland Fotball
25.09.2017 Kurs NFF Grasrottreneren
Torvastad idrettslag arrangerer delkurs 1 og 2 av NFF Grasrottreneren, lørdag og søndag 30.sept og 1.okt.
Ole Førland Fotball
22.09.2017 Fotballdag med FK Haugesund og Geminor
Idrettslaget har gleden av å arrangere fotballdag med FKH og Geminor på Torvastad idrettssenter mandag 9.oktober (høstferien). se vedlagte invitasjon
Ole Førland Fotball
19.09.2017 Løpskarusell i Bjørgene 2017/2018 :-)
Da ønsker friidrettsgruppen igjen velkommen til nye løp i Bjørgene :-) Det er mange som er ute og trener for tiden - håper vi ser dere i Bjørgene 1.tirsdagen i måneden fremover! Flott om vi klarer å følge opp fjorårssesongen med rundt 100 stk. pr. løp. Se nærmere imformasjon i vedlegg/ bilde.
Hildegunn Hausken Friidrett
05.09.2017 Dugnad på klubbhuset
Idrettslaget trenger hjelp til å få ferdiggjort klubbhuset de neste ukene! Lørdag 9.sep og lørdag 16.sep kl 10.00 har vi dugnadsdager, og håper foreldre, besteforeldre og andre støttespillere kan hjelpe oss. I tillegg ønsker vi hjelp på dagtid, hvis noen har fri, går skift eller turnus, så hadde det vært fint hvis dere kan hjelpe oss noen timer. Gi beskjed til Ole på mobil 90868900 eller email ole@torvastad.no hvis du kan hjelpe oss på lørdagene eller på dagtid!
Ole Førland
30.08.2017 Velkommen til Bjørgenedagen
Friluftsdag for hele familien. Søndag 3. sept. kl. 12.00.
Ole Førland Friidrett
23.08.2017 Velkommen til ny Innebandysesong!
Innebandyen starter opp med treninger torsdag 24.august med følgende treningstider:
Ole Førland Innebandy
22.08.2017 Dugnadsdag på Håland på lørdag!
Lørdag 26.august satser vi på en stor dugnadsdag på Torvastad idrettssenter fra kl 09.00 - kl 14.00 ( hvis noen vil begynne seinere er det fullt mulig) Vi satser på malervær, slik at klubbhuset kan gjøres ferdig utvendig. Men det skal også males et par andre plasser (stevnehus, kiosk, etc) Ellers skal vi gjøre en del arbeid ute på anlegget (rydde ugras, koste, etc) Vi skal også rydde og vaske inne på klubbhuset. Idrettslaget håper spillere, foreldre og andre støttespillere kan hjelpe oss noen timer på lørdag. Vær med å sluttføre arbeidet, som gjør at vi får distriktets flotteste idrettssenter.
Ole Førland
17.08.2017 TINE fotballskole 2017
3 dager med TINE fotballskole på Torvastad idrettssenter ble avsluttet med et populært besøk av Sondre Tronstad og Fredrik Pallesen Knudsen fra FK Haugesund på onsdag.
Ole Førland Fotball
06.08.2017 Gutter 13 tok bronse i Lyngdalcup
Fantastisk prestasjon av Gutter 13 år, som slo Lyngdal 1-0 i bronsefinalen idag. Gutter 13 har i år deltatt med 2 lag i Lyngdal, og begge lagene kom til A-sluttspillet. Gratulerer med bronsemedaljen!
Ole Førland Fotball


Torvastad IL
Hålandsveien 170
4260 TORVASTAD
Tlf. 52 83 95 16
til@torvastad.no

©2018 Spoortz AS (tidligere 123klubb) leverer totalverktøy for effektiv klubbdrift