Nyhetsarkiv
04.12.2018 Resultater løpskarusellen desember :-)
Da var desemberløpet også vel gjennomført. Hele 113 deltakere stod på startstreken i dag og fullførte i flott stil! Etter løpet ble det tradisjonen tro velfortjent gløgg og pepperkaker til alle. Resultater finner dere i vedlegg. Vi ønsker alle en riktig god jul, og håper å se dere igjen på nyåret - tirsdag 8.januar.
Hildegunn Hausken
26.11.2018 Årssamlinger 2018
Velkommen til årssamlinger 2018 i uke 50. Fotballavdelingen og Idrettsskolen avholder årssamling mandag 10.desember kl 18.30, mens Orienteringsavdelingen har sin årssamling torsdag13.desember kl 18.00. Ønsker dere noe saker til behandling på årssamlingene, så må de leveres til styret senest en uke før dato for årssamling.
Ole Førland
22.11.2018 MACRON med knalltilbud til våre medlemmer!
Søndag 25.november kl 14.00 er MACRON tilstede i vestibylen i Torvastad Arena under Ungdomsavdelingens avslutningssamling inni hallen. Her kan alle møte opp i vestibylen å sikre seg gode kjøp på idrettsutstyr, kan dette være ideer til julepresanger? vedlagt 3 filer med tilbud fra MACRON
Ole Førland
22.11.2018 KM-finale på fredag!
A-laget vårt spiller avgjørende kamp om kretsmesterskapet fredag kl 19.30 på Håland. Motstander blir Austrått, som vant sluttspillet i sørfylket. Torvastad vant over VARD 2 i semifinalen. Fredag skal KM avgjøres, eventuelt med ekstraomganger og straffer. Men vi håper jo at guttane våre sikrer kretsmesterskapet i ordinær tid. Velkommen til en spennende kveld på Torvastad idrettssenter!
Ole Førland
19.11.2018 Torvastad Goalen 2018
Torvastad Goalen er en av inntektskildene til vårt A-lag. Her kan medlemmer og støttespillere sette seg opp før sesongstart, og støtte A-laget med 10 kroner pr mål som blir scora i serien. Det er også en gjettekonkurranse, tipping av antall scoret i serien. Dette året var det satt et tak på 500 kroner, og vårt A-lag nådde 50 mål, etter halvspilt serie. Totalt scora A-laget 90 mål, og iår som i 2017 var det Oddvar Bendiksen som kom nærmest i tippekonkurransen, han tippa 89 mål, og vant en god arbeidslampe. Blant de 37 stk som var med i årets TIL-GOAL ble det på Oldermannslaugets julemøte trukket ut en del gevinster. John Kåre Rykkje og Terje Gloppen vant TIL skjerf og lua, mens Kjell Arnø vant hovedpremien, et verktøyskrin.
Ole Førland
09.11.2018 Vellykket basardag!
Årets basar søndag 4.november ble igjen en suksess for idrettslaget. Flotte gevinster på basarbordet, på åresalget og gode kaker i kaffeen, gjør at Torvastabuen stiller opp og støtter idrettslaget.. Tusen takk til alle! En stor takk til alle tillitsvalgte i alle avdelinger, som gjør en felles innsats for idrettslaget i forbindelse med basaren. Basarkomiteen med Astrid, Linda, Lene, Margareth og Tor Magne har igjen gjort en fantastisk innsats, TUSEN TAKK til dere! Alle gevinsterer blitt fordelt, og på hovedlotteriet ble det følgende som vant:
Ole Førland
06.11.2018 Resultater fra kveldens løp i Bjørgene
Det var kjempeflotte forhold for en løpetur i Bjørgene i kveld. Hele 128 stk stilte på startstreken :-) Det er alltid kjekt å se kjente og trofaste løpere på startstreken, men i dag var det også veldig kjekt å se mange nye fjes i løypene! Vi håper å se alle igjen til neste løp i desember - da blir det pepperkaker og gløgg etter målgang :-) Neste løp er tirsdag 4.desember. Velkommen! Resultater fra kveldens løp finner dere i vedlegg.
Hildegunn Hausken
01.11.2018 Torvastad idrettslag forlenger avtalen med MACRON!
Etter 4års godt samarbeid, har MACRON og Torvastad nå forhandlet seg fram til en ny avtale. Torvastad idrettslag har fått en ny forbedret avtale for idrettslaget og for medlemmene våre. Den nye avtalen strekker seg over 6 nye år, til sammen minst 10 år. MACRON skal nå jevnlig komme med pakketilbud til medlemmene fra vår kolleksjon, og vil også være mer aktive med salgsdager på Torvastad idrettssenter. Torvastad er glade for at MACRON satser så mye på vårt idrettslag, og vi gleder oss til videre samarbeid Bildet : Leder klubbsalg hos MACRON Hans-Christian Gustafsson og daglig leder Ole Førland i Torvastad idrettslag
Ole Førland
01.11.2018 OldBoys-laget er blitt kretsmester i Rogaland!
Vi gratulerer vårt OldBoys lag med kretsmesterskap for andre år på rad. I år har ikke laget tapt en eneste kamp. I serien ble det 12 kamper vunnet og 83 scora mål! Kretsmestere er bak fra venste: Tom Østensvik, Jan Håstø, Andreas Steinsnes, Bjør Ø. Aase, knestående fra venstre Torbjørn Valen, Rogel Løvlie, Darren James Smyth, Øystein Mathiassen. Kretsmestere er også Ronny Kalstø, Stian Hansen, Thomas Djønne
Ole Førland
30.10.2018 Velkommen til årets basar på Torvastad Arena
Søndag 4.november kl 14.30-19.30 arrangerer Torvastad idrettslag årets store basar på Torvastad Arena. I tillegg til hovedgevinstene har vi et stort gevinstbord med bl. annet: Stor proviantkasse, dekka bord, dukke m/klær, idrettsutstyr, verktøy, fruktkorger, snopekorger og mye, mye mer Og selvsagt vårt populære ÅRESALG Selvfølgelig har vi salg av kaffi, brus, pølser og deilige kaker. Tid til en god drøs! MØT OPP OG STØTT TORVASTAD IL PÅ ÅRETS STORE BASARDAG
Ole Førland
05.10.2018 Opprykk !
A-laget vårt sikret torsdag kveld opprykket til 4.divisjon etter seier 5-1 over Avaldsnes. Vi har nå 19 kamper spilt og vi har vunnet alle 19 kampene. Det gjenstår 2 seriekamper, borte mot Haugar, og hjemma mot Kolnes den 25.oktober. Vi gratulerer guttane våre, trenerane Tor Arne og Vidar og støtteapparatet Terje og Astrid, med en fantastisk sesong! Vi gleder oss til avslutningen av sesongen med de 2 siste seriekampene, og deretter kamper om kretsmesterskapet.
Ole Førland
02.10.2018 Resultater løpskarusellen oktober
Da var vi i gang med årets løpskarusell. Takk til alle dere 96 som stilte til start, funksjonærene og Kiwi Avaldsnes som sponser oss med produkter etter målgang. Vedlagt finner dere resultater. For bilder fra kveldens løp se facebook siden: Bjørgene løpskarusell.
Hildegunn Hausken
14.09.2018 Sparebankstiftelsen SR-BANK med flott gave!
Sparebankstiftelsen SR-BANK har tildelt Torvastad idrettslag kr 30 000,- til innkjøp av et sett nye 5er mål og komplett 3er-bane med mål. For idrettslaget har inkjøp av dette utstyret hatt en kostnad på ca kr 65 000,- , så tilskuddet er kjærkomment! TUSEN TAKK TIL SPAREBANKSTIFTELSEN SR-BANK!
Ole Førland
04.09.2018 Velkommen til Bjørgenedagen 2018
BJØRGENE-DAGEN Søndag 9.sept. Friluftsdag for hele familien kl. 12.00 Friluftsgudstjeneste på Torvastad Idrettssenter v/sogneprest Anne Netland (ved dårlig vær: Torvastad skole) kl. 13.00 Trimtur i Bjørgene (lysløypa) m/konkurranser Startkontingnt kr. 30,- Familie kr. 100,- Utdeling av vareprøver. Premier på startnummer. Siste starttidspunkt kl. 13.30 Kafe ved Idrettshuset. Lapskaus, pølser, kaffe, kaker, vafler Premiering STØTT OPP OM DETTE BYGDA-ARRANGEMENTET! Vedlagt invitasjon
Ole Førland
30.08.2018 Stafett for livet - Torvastad il
Da nærmer det seg dagen for "Stafett for livet" :-) Lagoppstillingen er stort sett klar, men har noen hull enda som må fylles! Kontakperson fra i dag blir Cathrine Beckstrøm som kan nås på tlf. 90941451. Vi oppfordrer alle på laget til å stille i Torvastad il klær. Vi vil ha felles base i friidrettsgarderoben ved løpebanen og ellers er det mulighet for laget å slappe litt mer av i lagsrommet på idrettshuset som har inngang i sørøst på klubbhuset. Foruten stafetten er det veldig mye program gjennom dagen og natten. Håper ellers at også mange som ikke har meldt seg på stafetten stiller opp for en god sak! Lagoppstilling og program vedlagt :-)
Hildegunn Hausken
21.08.2018 Dugnad på Håland
Nå er vi i full gang med høstsesongen på Torvastad idrettssenter. I tillegg til daglig stor aktivitet, arrangerer det følgende: 1.og2. sept STAFETT FOR LIVET, søndag 9.september BJØRGENEDAGEN, lørdag/søndag 15/16 september KARMØYCUP fotball for 14 og 14 åringer. Derfor trenger vi dugnadshjelp for å fikse opp idrettssenteret. Torsdag 23.august kl 17.00-20.00 pluss lørdag kl 09.00-13.00 håper vi at mange tar turen opp på Håland for å hjelpe til!
Ole Førland
21.08.2018 Karmøycup 2018 avlyst
Vi har også nå for liten påmelding, men satser friskt til neste år. Lørdag og søndag 25.og 26.mai 2019 arrangerer vi Karmøycup for 13 og 14 åringer. Håper vi møtes da!
Ole Førland
17.08.2018 Oppstart friidrettstrening, mandag 20.08.18
Liker du å løpe, kaste eller hoppe da kan friidrett være noe for deg. Vi er en gruppe på ca 10-15 barn og ungdommer som møtes til trening mandager. Målet er at barna skal få et allsidig tilbud innen friidrett. Etter hvert som utøverne finner sin eller sine øvelser innen friidrett, vil vi gi ekstra oppfølging til dette. Sesongen er delt i to. Vinterhalvåret trener vi inne i Torvastad Arena. Resten av året trener vi på Torvastad Idrettssenter og i Bjørgene. Friidrettsgruppen arrangerer stevner selv, og vi reiser rundt i distriktet på lokale stevner både inne og ute. Vi er opptatt av det sosiale og vi fokuserer på trivsel og sportslig utvikling. Vi har plass til alle fra de begynner i 3.klasse og oppover. For de yngste under 10 år er dette et tilbud i tillegg til idrettsskolen i Torvastad il. Vil du være med, møt opp mandager kl 18.00-19.30. Vi møtes ved Torvastad Arena. Frem til høst-været slår til er vi ute, men vi har mulighet til å gå inn dersom det skulle bli skikkelig surt. Så i tilfelle ta med innesko/klær. Ønsker du selv eller kjenner du noen som vil være med, ikke vær redd for å ta kontakt! Vel møtt:-)
Hildegunn Hausken Friidrett
17.08.2018 TINE fotballskole med rekordoppslutning
Mandag, tirsdag og onsdag i denne uken arrangerte Fotballavdelingen TINE fotballskole med ca 100 deltagere. Jenter og gutter i alderen 8-14år var samla på Håland, til trening, turneringer og konkurranser. Hver dag ble det servert en varmrett i halvtolvtiå, mens det var frukt, vafler, etc på ettermiddagen. Takk til alle som var med å hjalp til, slik at disse dagene ble så vellykket!
Ole Førland
17.08.2018 A-laget starter opp med hjemmekamp mot Avaldsnes
Fredag kl 18.00 blir det oppstart av høstsesongen for vårt A-lag. Vi møter Avaldsnes på hjemmebane, og dette kommer til å bli et spennende nabooppgjør. Velkommen til Håland fredag kveld!
Ole Førland
14.08.2018 TINE fotballskole
Flotte dager på Torvastad idrettssenter med 100 spillere som deltar på TINE fotballskole mandag, tirsdag og onsdag. Jenter og gutter i alderen 8-13 år koser seg i finaveret med fotball og maase kjekke opplevelser. Midt på dagen er det mat med varmretter, og på ettermiddagen serves frukt og drikke. Mange voksne foreldre med jan og Ronny i spissen, A-lags spillere og noen ungdommer er trenere og hjelpere ute på banene, og selvsagt stiller Astrid og Elisabeth med hjelpere med god mat til alle.
Ole Førland
15.06.2018 Informasjonsmøte om Storøy vindkraftverk - for naboer.
Til de som bor i Hauskevågen, Vikjo, Osnes og Litlasund. Det blir informasjonsmøte, om Storøy vindkraftverk, på Idrettshuset onsdag 20.juni kl 18.00. For nærmere info- se linken under
Hildegunn Hausken
08.06.2018 Velkommen til TINE fotballskole 2018
Fotballavdelingen har i år gleden av å tilby Tine fotballskole for jenter og gutter fra 8-13år. Fotballskolen tilbyr trening med 2 økter hver dag og 1 times pause med varm lunsj og drikke til maten Egen keepertrening på noen av øktene Alle som deltar får en flott utstyrspakke med bag og t-skjorte Vi satser på gode fotballøkter med dyktige instruktører, god mat og gratis TINE produkter. Mandag 13.august kl 9.00-14.30 Tirsdag 14.august kl 10.00-14.30 Onsdag 15.august kl 10.00-14.30 HVEM: Alle jenter og gutter mellom 8 og 13 år PRIS: kr 700 pr spiller, søskenrabatt kr 200 (dvs kr 1200 for et søskenpar) NÅR: 13.-15. august 2018 Påmelding snarest og innen 3.juli til Thor Arve Mail: thajacob@online.no Mob: 91875033 Vennligst skriv fornavn, etternavn og fødselsår på den/de det gjelder. Skriv også event. opplysninger, (f.eks. glutenallergi o.l.) som vi bør vite om. Påmeldingsavgiften betales ved påmelding til Fotballavdelingens konto 3361.15.64762. Med sportslig hilsen Torvastad IL, fotballavdelingen
Ole Førland
07.06.2018 Oppsummerig og resultater fra friidrettsstevne.
Det ble en fin kveld på friidrettsbanen på Torvastad. Kjekt med mange deltakere og gode tilbakemeldinger. Mer oppsummering og resultater finner dere i linken under.
Hildegunn Hausken
07.06.2018 Prøv orientering 12.juni
Tirsdag 12.juni kl. 18.00-18.30 kan du prøve orientering i Bjørgene. Da kan du møte opp ved skolen hvor medlemmer i o-gruppa vil gi instruksjon til både barn og voksne. Etterpå kan du finne poster i Bjørgene. Det blir A-,B- og nybegynnerløype. Sistnevnte er lett og går på stiene. Om du vil løpe/gå, i par/alene, med eller uten tidtaking- bestemmer du selv. Gratis for TILs medlemmer- 30 kr for andre.
Ole Førland
07.06.2018 TINE fotballskole 2018
Velkommen til TINE fotballskole på Torvastad idrettssenter 13, 14 og 15 august.
Ole Førland Fotball
04.06.2018 Tidsskjema for friidrettsstevnet på Torvastad tirsdag 5.juni
Da ser det ut til at det blir fine forhold for friidrett i morgen på Torvastad. Rundt 120 deltakere er påmeldt til stevnet :-) Velkommen som aktiv utøver, eller som heiagjeng :-) Vedlagt finner dere tidsskjema.
Hildegunn Hausken
30.05.2018 Haugesund Sparebank cup 05.juni 2018
Friidrettsgruppen inviterer til friidrettsstevne tirsdag 5.juni for alle 7-19 år. Håper at mange fra Torvastad og spesielt idrettsskolen vil delta og vise frem aktiviteten i idrettslaget på vårt eget arrangement! Dersom informasjon om friidrettsstevnet ikke er formidlet gjennom de enkelte gruppene kan du allikevel melde ditt barn på til Hildegunn på mail: regnskap@torvastad.no Frist 2.juni! Send inn opplysninger om navn,etternavn og fødselsår og øvelser en ønsker å delta i. Torvastad il betaler startkontingent for medlemmer. Medaljer til alle 7-9 år på stevnedagen. For nærmere informasjon om øvelser etc se vedlegg.
Hildegunn Hausken
22.05.2018 Karmøy cup 2018 er utsatt til høsten
Torvastad idrettslag har valgt å utsette Karmøy cup 2018 til høsten. Vi beklager dette til alle lag som har meldt seg på til cup nå i vår
Ole Førland
11.05.2018 FKH/GEMINOR fotballskole fredag 18.mai
Velkommen til en fantastisk fotballdag på Håland ilag med spillere og trener på FK Haugesund. Påmelding innen 14.mai. Se vedlagte invitasjon for mer info
Ole Førland
10.05.2018 Program for TORVALL på lørdag
Velkommen til TORVALL på Torvastad idrettssenter lørdag 12.mai fra kl 09.00 til vedlagt program for dagen.
Ole Førland
24.04.2018 Skudenes & Aakra sparebank er med på laget i 3 nye år!
Idag har vi signert ny avtale med Skudenes & Aakra sparebank. Vi har fått en 3-års avtale, som er den største sponsoravtalen vi noensinne har undertegnet.
Ole Førland
10.04.2018 Gutter 15 Norgesmester i Volleyball!
Vi er veldig stolte, og vil gratulerer spillere og støtteapparat med GULL i NM. Fantastisk bra! Bakerst fra venstre: Odd Leon Skjelde, Mikal Stange Økland, Christoffer Førland, Benjamin Utvik, Lasse Bårdsen Og Svein Ove Utvik. Fremme fra venstre: Henrik Storesund, Jonah Utvik, Lars Dingemans og Ole Torvestad Eliassen.
Ole Førland
26.03.2018 Velkommen til TORVALL lørdag 12.mai
Vi ønsker alle velkommen til TORVALL 2018, dette fantastiske barnearrangementet på Torvastad idrettssenter. Sett av lørdag 12.mai og delta med ditt lag! Vedlagt invitasjon og påmeldingsskjema
Ole Førland
08.03.2018 Skadeforsikring Fotball
Som medlem i Fotballavdelingen så er alle over 12 år forsikra gjennom NFF sin avtale. (Idrettsforbundet har forsikringsavtle for alle våre utøvere 12år og yngre.) Ved eventuell skade må alle gjøre følgende:
Ole Førland
06.03.2018 Resultater løpskarusellen mars 2018
Det ble en flott avslutning på sesongens løpskarusell. Hele 104 deltakere fullførte kveldens løp i fin stil under flotte løpsforhold. Nytt av året var at alle voksne som fullførte 5 løp (barn 3 løp) fikk Rosendal glass, noe vi håper blir et samleobjekt de kommende sesongene. Også denne kvelden stilte Kiwi Avaldsnes med saft, kjekt og frukt til deltakerne :-) Tusen takk! Vi håper å se alle til ny sesong 2. oktober!
Hildegunn Hausken Friidrett
26.02.2018 Isabane på Torvastad idrettssenter
Ja, nå blir det isbane på basketballbanen. Roger og Vidar har fått hjelp av tankbil, og nå fylles basketballbanen med vann. Så imorgen, tirsdag, gjør vi regning med gode isbaneforhold på Håland. Godt jobba av Roger og Vidar! NB! all ferdsel på isen skjer på eget ansvar!
Ole Førland
16.02.2018 Gratulera Helge!
Idag gratulerer vi vårt hovedstyremedlem og vår trubadur, Helge Pedersen, med 50års dagen. Idrettslaget er glade for at du stiller opp for barn og unge på Torvastad. Ha en flotte fødelsdag, Helge!
Ole Førland
07.02.2018 PR er ikke vår starke side
En ser dem ikke uten å vite hvor en skal lete. Men de finnes der to ganger i uken innenfor veggene i TA. Det er en gjeng som setter pris på innebandy tilbudet i TIL .
Nils Pros-Verme Innebandy
06.02.2018 Resultater løpskarusell februar - løp 5 av 6
I flott vinervær stilte hele 82 deltakere til start. Vi er fornøyde med oppmøte i disse influensatider. Vi håper å se alle, og kanskje noen flere til sesongen siste løp , tirsdag 6.mars. Vi vil takke Kiwi Avaldsens for at de stiller med saft, kjeks og bananer til alle deltakerne etter løpet :-) Resultater vedlagt.
Hildegunn Hausken
26.01.2018 INKALLING TIL ÅRSMØTE
Torvastad idrettslag innkaller til årsmøte mandag 5.mars kl 18.30. Saker som ønskes behandlet må leveres til styret innen onsdag 21.februar. Alle medlemmer er velkommen på årsmøte
Ole Førland
17.01.2018 Løpegruppe - Løpetrenerkurs :-)
Norges friidrettsforbund v/tidligere Torvastadbu Veslemøy Hausken Sjøqvist inviterer til løpetrenerkurs i Sandnes førstkommende lørdag, 20.01.2018. Kunne noen av dere som er ute og løper på Torvastad være interesserte i dette? Etter kurset vil du bl.a. få god innsikt i treningslære rundt utholdenhetstrening og kondisjonstrening for løping, innsikt i måter å organisere trening i grupper, lære om de vanligste løpeskader og forebygging av disse. For mer informasjon og påmelding se linken under. Ellers dersom du er interessert ta kontakt med Hildegunn Hausken i Torvastad il på mail regnskap@torvastad.no for mer informasjon og eventuell refusjon av kostnader.
Hildegunn Hausken
10.01.2018 Torvastad IL ønsker barn født i 2014 velkommen til allidrett!
Alle som blir 4 år i løpet av 2018 er velkommen til oppstart av allidrett i Torvastad Arena torsdag 25.januar kl 17.00. Vi ønsker også at alle foreldre møter opp denne torsdagen. Velkommen!
Ole Førland
08.01.2018 STAFETT FOR LIVET KARMØY
Vi gleder oss til STAFETT FOR LIVET kommer til Karmøy og Torvastad idrettssenter! Sett av lørdag og søndag 1.og2.september og bli med på dette 24timers arrangementet. Dette er et arrangement i samarbeid mellom Kreftforeningen, Karmøy kommune og frivilligheten på Haugalandet. Vi ønsker nå velkommen til Informasjonsmøte torsdag 18.januar kl 18.00 på klubbhuset til Torvastad IL.
Ole Førland
02.01.2018 Resultater løpskarusell januar
For en fantastisk start på det nye året :-) Hele 120 stk fullførte løpet i kveld! Det var flotte løpsforhold i Bjørgene i kveld. Vi håper å se alle sammen igjen til nytt løp tirsdag 6.februar. Resultater vedlagt.
Hildegunn Hausken
01.01.2018 Løpskarusellen i Bjørgene, løp nr 4 2017/2018
Godt nytt år alle sammen! Vi håper å se mange i Bjørgene i morgen klar for en trim/treningsrunde som en fin start på det nye året :-) For nærmere informasjon se vedlegg.
Hildegunn Hausken
22.12.2017 God Jul!
Ole Førland
12.12.2017 Grautfest på torsdag
Velkommen til vår tradisjonelle grautfest torsdag 14.des kl 19.30. Sang, quiz og selvsagt kjempegoe graut. Alle medlemmer ønskes velkommen
Ole Førland
05.12.2017 Resultater løpskarusellen desember
Ikke akkurat vintervær i dag, men det ble allikevel julestemning og kos etter målgang med gløgg og pepperkaker for de 76 løperne som stilte til start :-) Nytt av "året" var trekning på startnummeret av bl.a. fenalår fra fra Kiwi Torvastad, og løpejakker fra Macron. Gratulerer til de heldige vinnerne :-) Resultater vedlagt. God jul og godt nytt år ønskes alle! Håper å se alle igjen allerede tirsdag 2. januar !!
Hildegunn Hausken
04.12.2017 Tor Arne Andreassen - ny A-lags trener
Tor Arne får hjelp av Vidar Bendiksen, og begge skal også være spillere. Vi er veldig glade for å ha fått på plass trenere til A-laget for 2018. Det jobbes også videre med flere trenere rundt A-laget og Juniorlaget.
Ole Førland
01.12.2017 Løpskarusell i Bjørgene med julestemning
Friidrettsgruppen inviterer til det 3. løpet i løpskarusellen vår i Bjørgene tirsdag 5.desember. Da blir det tradisjonen tro gløgg og pepperkaker etter løpet. I tillegg blir det i år trekning på startnummer, der vi bl.a kan friste med et fenalår. Tusen takk til vår sponsor Kiwi på Torvastad for det :-) Håper å se mange på startstreken tirsdag! For mer informasjon se vedlegg.
Hildegunn Hausken
24.11.2017 Betaling av medlemskontingent 2017!
Det er i dag, på mail, sendt ut faktura/purring på medlemskontingenten for 2017. Det er flere som også tidligere har fått purringer på denne, men vi ser dessverre at medlemskontingenten fortsatt står ubetalt. Dere som er usikre på, eller vet dere ikke har betalt, ber vi sjekke mailen, event. søppelposten, slik at vi slipper å ta ringerunden. Ta event. kontakt på til@torvastad.no for å få avklart usikkerhet.
Hildegunn Hausken
23.11.2017 Velkommen til årssamlinger
Fotballavdelingen og Idrettsskolen inviterer til årssamling mandag 11.desember kl 18.30. Orienteringsavdelingens årssamling blir tirsdag 12.desember kl. 20.00 Ønsker noen å ta opp saker til behandling på disse årssamlingene, må de leveres inn på email til@torvastad.no innen søndag 3.desember. Alle medlemmer ønskes velkommen!
Ole Førland
07.11.2017 Resultater løpskarusell i Bjørgene - november 2017
Hele 129 deltakere tok turen til løpskarusellen i kveld. Litt vindfullt, men oppholdsvær så alt i alt ble det et noenlunde greit løpsvær. Vi takker alle for oppmøte og gleder oss til å se dere igjen i desember til gløgg og pepperkaker :-)
Hildegunn Hausken Friidrett
03.11.2017 Løpskarusell nr 2 i Bjørgene 07.nov. 2017
Da ønsker friidrettsgruppen igjen velkommen til nytt løp i Bjørgene :-) Hele 112 deltok i oktober med dårlig værmelding. Spennede å se hvor mange vi blir førstkommende tirsdag :-) Alle er velkommen :-) Se nærmere imformasjon i vedlegg.
Hildegunn Hausken Friidrett
31.10.2017 Bjørn Øyvind Aase har spilt over 1000 fotballkamper for Torvastad idrettslag!
Under en markering før 6.divisjonskampen mellom Vard 3 og Torvastad 2 mandag 30. oktober, ble Bjørn Øyvind Aase hedret for å ha spilt 1000 kamper for Torvastad idrettslag. Bjørn Øyvind har spilt 317 kamper i Ungdomsavdelingen, 471 A-lags kamper og altså over 200 kamper på 2er-laget og OldBoys.
Ole Førland Fotball
23.10.2017 Velkommen til årets stor basar i Torvastad Arena!
Søndag 29.oktober arrangerer Torvastad idrettslag årets store basar fra kl 14.30 - 19.30. Vi har som vanlig flotte gevinster på basarboder og på åresalg. I kaffeen finer dere kaffi, brus, kaker og pølser. Velkommen til Torvastad Arena på søndag!
Ole Førland
03.10.2017 Resultater løpskarusellen oktober 2017/2018
Supert; da er vi i gang igjen :-) Hele 112 spreke deltakere tok utfordringen og stilte til start i sesongens første løp!
Hildegunn Hausken Friidrett
26.09.2017 Oppdatert informasjon om Fotballdag med FKH og Geminor
Torvastad idrettslag ilag med FK Haugesund og Geminor arrangerer fotballdag på Torvastad idrettssenter mandag 9.oktober. Påmelding inne 2.oktober til til@torvastad.no , kostnad kr 200 (ikke kr 250 som det står i TILposten) Program for dagen:
Ole Førland Fotball
25.09.2017 Kurs NFF Grasrottreneren
Torvastad idrettslag arrangerer delkurs 1 og 2 av NFF Grasrottreneren, lørdag og søndag 30.sept og 1.okt.
Ole Førland Fotball
22.09.2017 Fotballdag med FK Haugesund og Geminor
Idrettslaget har gleden av å arrangere fotballdag med FKH og Geminor på Torvastad idrettssenter mandag 9.oktober (høstferien). se vedlagte invitasjon
Ole Førland Fotball
19.09.2017 Løpskarusell i Bjørgene 2017/2018 :-)
Da ønsker friidrettsgruppen igjen velkommen til nye løp i Bjørgene :-) Det er mange som er ute og trener for tiden - håper vi ser dere i Bjørgene 1.tirsdagen i måneden fremover! Flott om vi klarer å følge opp fjorårssesongen med rundt 100 stk. pr. løp. Se nærmere imformasjon i vedlegg/ bilde.
Hildegunn Hausken Friidrett
05.09.2017 Dugnad på klubbhuset
Idrettslaget trenger hjelp til å få ferdiggjort klubbhuset de neste ukene! Lørdag 9.sep og lørdag 16.sep kl 10.00 har vi dugnadsdager, og håper foreldre, besteforeldre og andre støttespillere kan hjelpe oss. I tillegg ønsker vi hjelp på dagtid, hvis noen har fri, går skift eller turnus, så hadde det vært fint hvis dere kan hjelpe oss noen timer. Gi beskjed til Ole på mobil 90868900 eller email ole@torvastad.no hvis du kan hjelpe oss på lørdagene eller på dagtid!
Ole Førland
30.08.2017 Velkommen til Bjørgenedagen
Friluftsdag for hele familien. Søndag 3. sept. kl. 12.00.
Ole Førland Friidrett
23.08.2017 Velkommen til ny Innebandysesong!
Innebandyen starter opp med treninger torsdag 24.august med følgende treningstider:
Ole Førland Innebandy
22.08.2017 Dugnadsdag på Håland på lørdag!
Lørdag 26.august satser vi på en stor dugnadsdag på Torvastad idrettssenter fra kl 09.00 - kl 14.00 ( hvis noen vil begynne seinere er det fullt mulig) Vi satser på malervær, slik at klubbhuset kan gjøres ferdig utvendig. Men det skal også males et par andre plasser (stevnehus, kiosk, etc) Ellers skal vi gjøre en del arbeid ute på anlegget (rydde ugras, koste, etc) Vi skal også rydde og vaske inne på klubbhuset. Idrettslaget håper spillere, foreldre og andre støttespillere kan hjelpe oss noen timer på lørdag. Vær med å sluttføre arbeidet, som gjør at vi får distriktets flotteste idrettssenter.
Ole Førland
17.08.2017 TINE fotballskole 2017
3 dager med TINE fotballskole på Torvastad idrettssenter ble avsluttet med et populært besøk av Sondre Tronstad og Fredrik Pallesen Knudsen fra FK Haugesund på onsdag.
Ole Førland Fotball
06.08.2017 Gutter 13 tok bronse i Lyngdalcup
Fantastisk prestasjon av Gutter 13 år, som slo Lyngdal 1-0 i bronsefinalen idag. Gutter 13 har i år deltatt med 2 lag i Lyngdal, og begge lagene kom til A-sluttspillet. Gratulerer med bronsemedaljen!
Ole Førland Fotball
31.07.2017 Ekstraordinært årsmøte mandag 14.august
Torvastad idrettslag innkaller til ekstraordinært årsmøte mandag 14.august 2017 kl 19.00. Sak: Rehabilitering klubbhus - utvidelse av kostnadsramme og lån
Ole Førland
09.06.2017 Prøv orientering tirsdag 13.juni
Ole Førland Orientering
07.06.2017 Velkommen til årets Karmøy cup!
Fredag til søndag arrangeres årets Karmøycup på Torvastad idrettssenter. Vedlagt link til kampoppsettet:
Ole Førland Fotball
05.06.2017 Tidsskjema Haugesund sparebank cup, Torvastad tirsdag 06.juni
Tidsskjema finner du i linken under, eller i vedlegg. Når det gjelder rekruttene, 7-9 år starter de sine øvelser inne i hallen kl 18.00-ca 18.45 før de går ut og løper 60 m på friidrettsbanen!
Hildegunn Hausken Fotball
30.05.2017 Gis vekk gratis!!
Nå er siste mulighet til å få gratis kontormøbler og hyller. Vi har 4 stk kontormøbel i lys bøk (se bilde) og en kontorløsning, hjørne og med 3 stk hyller i mørk bøk (brunt).
Ole Førland
28.05.2017 Haugesund Sparebank Cup nr. 2
Da inviterer Torvastad IL, sammen med Haugesund IL, Stegaberg IL og Sveio IL til stevne nr. 2 i Haugesund Sparebank Cup på Torvastad tirsdag 6.juni.
Hildegunn Hausken Idrettsskolen
11.05.2017 Karmøycup - fotball 9.-11.juni
Torvastad IL ønsker velkommen til Karmøycup for gutter og jenter i aldersklassene 13 og 14 år. Påmeldingsfrist innen 14.05.
Hildegunn Hausken Fotball
10.05.2017 Program TORVALL
Vedlagt program for TORVALL lørdag 13.mai. Vedlagt også registreringsskjema
Ole Førland Idrettsskolen
03.05.2017 Vi trenger malingshjelp!!
Til foreldre/besteforeldre/støttemedlemmer og aktive i Torvastad idrettslag. Nå trenger vi hjelp til å gjøre vårt klubbhus ferdig. I disse dager gjøres mye av utvendig kledning ferdig, og vi er da klar til maling. Vi har satt opp følgende dugnadsdager:
Ole Førland
21.04.2017 Torvall 2017!
Torvastad il har igjen gleden av å invitere til Torvall-turnering på Torvastad idrettssenter, lørdag 13. mai 2017.
Hildegunn Hausken Idrettsskolen
20.04.2017 Grasbaneåpning på Håland på fredag
Velkommen til årets første seriekamp for A-laget på gras! Motstander er Hemmingstad, og kampen starter kl 18.00 fredag 21.april.
Ole Førland
20.04.2017 Årets Turorientering er klar
Turorienteringen og fotoposter er klar Les om opplegget under.
Ole Førland Orientering
16.03.2017 Innebandy med feiring av vaffeldag 25/3
Det er duket for siste serierunde i 3 divisjon. Nord-Rogaland og Torvastad A-lag spiller om 2.plassen i serien i Torvastad Arena.
Nils Pros-Verme Innebandy
12.03.2017 Veien fra østlandet og landslaget til Torvastad Innebandy.
Torvastad innebandy er ikke store på innebandyens verdenskart. Det er derfor litt stort for oss at vi har en spiller som vart oppe på landslagsnivå i våres lag. Men hvordan havnet han her hos oss?
Nils Pros-Verme Innebandy
10.03.2017 Vellykket årsmøte i Idrettslaget
Det var et roligt årsmøte i Torvastad idrettslag på torsdag. Kjetil Vikse ble gjenvalgt som styreleder. Og dette året hadde valgkomiteen en enkel jobb, med gjenvalg over hele linjen. Årsrapporten viste til stor aktivitet, spesielt innen Idretttsskolen, fotball, innebandy og volleyball. Men også Friiidretten kan vise til stor aktivitet rundt sin Løpskarusell i Bjørgene. Vi har en del utfordringer med kostnadsnivået innen Innebandy- og Volleyball-avdelingen, men ellers er økonomien under kontroll. Regnskapet viste et solid overskudd, som kommer godt med i forbindelse med økt aktivitetsnivå, og ikke minst i forhold til ferdigstillelse av de 5 prosjektene:
Ole Førland
10.03.2017 Utmerkelser på Årsmøtet
Årsmøtet i Torvastad IL ble avviklet 9.mars med godt frammøte. Som vanlig vanket det mange pokaler og diplomer til ledere og trenere. Dette året ble det også for første gang siden 2011, delt ut klubbens nest høyeste utmerklese TIL-Statuetten. Denne gikk til Terje Grønningen og Ole Førland. TIL-kruset ble utdelt til Jan Håstø, og Anfinn Paulsen fikk Peder Storesund Idrettsfond på 5000 kroner.
Ole Førland
07.03.2017 Resultater 6.løp løpskarusellen 2016/2017
Da er allerede årets sesong av vår løpskarusell i Bjørgene over for denne gang. Hele 101 deltatkere stilte til start på en flott vinterkveld. Gjennom sesongen har hele 290 løpere deltatt på ett eller flere løp :-) Vi takker for denne sesongen med et fantastisk oppmøte, og ser frem til å treffe alle igjen tirsdag 3. oktober!! Vedlagt finner dere resultater for sesongens løp inkl. kveldens.
Hildegunn Hausken Friidrett
28.02.2017 Løpskarusell - løp nr 6 2016/2017
Da ønsker Torvastad il v/friidrettsgruppen velkommen til siste løp av denne sesongs løpskarusell i Bjørgene. Det hadde vært gøy å avslutte sesongen med ny deltakerrekord, så håper å se mange på startstreken tirsdag 7.mars :-)
Hildegunn Hausken Friidrett
24.02.2017 Årsmøte flyttes fra onsdag 8.mars til torsdag 9.mars
Hovedstyret har bestemt at årsmøtet flyttes til torsdag 9.mars. Dette av praktiske årsaker. Torvastad idrettslag innkaller til årsmøte onsdag 8.mars kl 18.30. Saker som ønskes behandlet må leveres til styret innen onsdag 22.februar. Alle medlemmer er velkommen på årsmøte
Ole Førland
21.02.2017 Nytt utbygg mot sør!
Arbeidet med en ny kvist fra storsalen på klubbhuset er nå godt igang. Her skal vi få store vinduer ut mot anlegget, og vi får en balkongdør ut til ny balkong, som skal gå langs hele sørsiden av gamledelen på bygget. Utbygget mot Hålandsvegen med nytt kjøkken og nytt inngangsparti er ferdig utvendig. Kjøkkenet er også klart til innredning.
Ole Førland
17.02.2017 Rehabilitering av flomlys og klubbhus
Stor anleggsaktivitet på Håland! Nå har vi klart nytt flomlysanlegg på kunstgrasbanen, og rehabiliteringen av klubbhuset har en flott framdrift.
Ole Førland
10.02.2017 Vi har det gøy i Torvastad Arena
Innebandy avd. trives i hallen. Vi har en del lag, men har og startet opp innebandy for dem som bare vil ha litt gøy og trimme samtidig. Så ta gjerne kontakt med oss om du er intressert av å prøve.
Nils Pros-Verme Innebandy
09.02.2017 Minirunde Innebandy 18. februar, Torvastad Arena!
Lørdag 18. februar er det klar for minirunde i Innebandy i Torvastad arena, og vår innebandyavdeling er arrangør :-)
Hildegunn Hausken Innebandy
07.02.2017 Resultater løpskarusellen i Bjørgene-løp nr. 5
I bitende iskald vind møtte hele 93 deltakere til start, og gjennomførte i fin stil!! Dette var nestsiste løp i denne sesongen.
Hildegunn Hausken Friidrett
07.02.2017 Bjørgene løpskarusell - løp nr. 5, 7/2 2017
Friidrettsgruppen ønsker igjen velkommen til løp i Bjørgene, tirsdag 07. februar, i fine lyslagte løyper.
Hildegunn Hausken Friidrett
27.01.2017 Torvastadkruset 2016
Har du en noen forslag til kandidater til Torvastad-kruset 2016? Alle medlemmer kan komme med forslag med begrunnelse til Christen Hausken på SMS 4168435 eller mail c-hauske@online.no, eller i TILS's postkasse på klubbhuset. Kruset tildeles etter skjønn til den som har gjort en spesiell innsats for Torvastad il siste år, eller som gjennom flere år har gjort en betydningsfull innsats for klubben. FRIST for innsending er 08.februar 2017!
Hildegunn Hausken
18.01.2017 Rehabilitering av klubbhuset
Vi er nå i full gang med rehabilitering av vårt klubbhus. Nå er byggmester Geir Ove Stokke m/samarbeidspartnere og Stange Maskin i full gang med sitt arbeid. I løpet av de neste ukene skal vi også sette opp nytt flomlysanlegg på kunstgrasbanen vår.
Ole Førland
11.01.2017 Torvastad XTRA fotball
Vi starter igjen med Xtra fotball, fredag 03 februar 2017 kl 17.00, oppmøte kl 1650. Xtra fotball er et tilbud til ALLE jenter og gutter som er mellom 10-15 år. Treningene kommer til å vare i ca 90 minutter.
Lotfi Lazaare Fotball
03.01.2017 Resultater Bjørgene løpskarusell - løp nr 4 2016/2017
I et stormfullt vær møtte utrolig nok hele 79 spreke løpere på startstreken i dag! Været stopper ikke de tøffeste ;-)
Hildegunn Hausken Friidrett
01.01.2017 Bjørgene løpskarusell - løp nr. 4 2016/2017
Da ønsker friidrettsgruppen igjen velkommen til løp i Bjørgene, tirsdag 03. januar, i fine lyslagte løyper. Med skogen rundt løypene og god stemning blant deltakerne merker du lite til vind og surt vær. Vi er klar for sesongens 4.løp. Håper du også er klar!! Vi har vært rundt 100 deltaker pr løp:-) Kom og bli med du også! Påmelding fra kl 18.00 v/Torvastad skole. Se vedlegg for nærmere informasjon.
Hildegunn Hausken Friidrett
22.12.2016 God jul og godt nyttår!
Ole Førland
09.12.2016 Grautfesten blir onsdag 14.des kl 19.30
Vår tradisjonelle grautfest blir iår onsdag 14.desember kl 19.30 (merk datoen og dagen). Velkommen til en avslappene kveld med diverse program og god graut.
Ole Førland


Torvastad IL
Hålandsveien 170
4260 TORVASTAD
Tlf. 52 83 95 16
til@torvastad.no

©2018 Spoortz AS (tidligere 123klubb) leverer totalverktøy for effektiv klubbdrift